Veel gestelde vragen

tussen-afbeelding

Voetreflex Plus

Zorg er voor dat je er ongeveer 5 minuten eerder bent. Dan kunnen we op tijd beginnen. Eerder is niet wenselijk.

Als je het fijn vind om je eigen handdoek mee te nemen dan mag dat natuurlijk. Het is niet noodzakelijk.

De behandelingen zijn om en nabij 60 minuten. Iedereen krijgt de aandacht die er nodig is. Een bezoek duurt maximaal 75 minuten.

Nee, je hoeft echt niet langs een pedicure. Dit kan zelfs een ander beeld geven, omdat ik je voeten “lees”en ieder plekje eelt, putje, bobbel of hobbel mij iets verteld. Je voeten dienen wel fris gewassen te zijn.

Nee, dit hoeft juist niet! Ik werk op je lichaam, die zich uitbeeld in je voeten. De meeste meridianen beginnen/eindigen in je voeten.

Je kunt tijdens de massage misschien iets merken; verlichting, ontspanning, etc. Maar na een paar afspraken (+/- 6 afspraken) zal ik met je evalueren of er veranderingen van je klacht(en) zijn.

Nee, dat heb je niet. Wel wil ik graag van je weten of je medicijnen gebruikt en of de huisarts hier van op de hoogte is.

Yoga Plus

Als je het fijn vind om je eigen handdoek mee te nemen dan mag dat natuurlijk. Het is niet noodzakelijk.

De lessen zijn om en nabij 75 minuten. Iedereen krijgt de aandacht die er nodig is. 

  • Wij vragen ALTIJD bij elke les je even aan te melden ivm een maximum aantal deelnemers, (Max. 12 voorlopig en VOL = VOL)
  • Ook garandeer ik zonder probleem de 1,5 meter afstand tussen de matten! De yogavloer is 15×18 mtr en de totale ruimte van 500m2 is echt wel ”corona proof”!
  • De lessen staan in de agenda op de website van ’t Landingshuys en de programmering is ook zichtbaar op Facebook `Landingshuys’ als evenement…zo mis je niks als je deze site volgt/ liked.
  • Mijn vaste Yin+ lessen zijn op maandag en woensdag -avond van 20.15- 21.30. De rechter zijdeur (om de hoek) zal vanaf 20.00 open gaan.
  • Aanmelden/ contact kan via Whatsapp 06 46 390 750 of mail, corine@landingshuys.nl
  • Een losse les is € 15,-
  • Je kan ook een strippenkaart kopen voor 10 lessen, kosten zijn € 100,- en deze is persoons gebonden, 3 mnd geldig!
  • Er worden minimaal 2 lessen per week aangeboden door mij en mocht er een “gast-docent” extra les komen geven kan je hier ook je strippenkaart voor gebruiken indien aangegeven.
  • Mocht je onverwachts niet kunnen na je aanmelding, laat dat dan zo snel mogelijk weten, toch uiterlijk 3 uur vooraf…anders wordt je reservering verrekend!
  • Je mag uiteraard altijd zelf je eigen yoga spullen meenemen en omkleden is ook mogelijk!

   

Wij volgen altijd de regels die het RIVM stelt i.v.m. de corona maatregels. Onder normale omstandigheden kunnen er maximaal 20 personen aan een les deelnemen. Wij hechten belang aan een niet te grote groep om iedereen maximale aandacht te kunnen geven.

Wij zitten met de lessen in het voormalig hoofdkantoor van Philips:

Boschdijk 525
5621 JE Eindhoven 

 • Een losse les is € 15,-
 • Je kan ook een strippenkaart kopen voor 10 lessen, kosten zijn € 100,- en deze is persoons gebonden, 3 mnd geldig!

Heb je een vraag die hier niet bij staat? Neem contact op!