Geurfrequenties

tussen-afbeelding

’t Landingshuys wil je kennis laten maken met een aantal geurfrequenties die je kunnen ondersteunen bij lichamelijke en/of mentale klachten.

Ons limbisch systeem zit in ons brein dat direct in contact staat via de neus. Hier zitten onder andere je emotie, motivatie, genot en het emotioneel geheugen. Het is ons 1ste contact van de buiten met de binnenwereld. Het reukvermogen is dus van groot belang!

Een vieze geur waarschuwt ons voor gevaar, bijvoorbeeld brand, ammoniak of chloor etc. Terwijl een vers gebakken appeltaart uit de oven ons vaak vreugde brengt. Of denk eens aan de frequentie genot van verse koffie etc.

Zoals we ondertussen weten hebben planten/kruiden zijn eigen kracht, oftewel frequenties! De kracht van bijvoorbeeld lavendel is dat het kalmeert en ontspant. Zo zijn er tal van planten uit moeder natuur die ons kunnen helpen en ondersteunen.

De sprays die wij aanbieden hebben ieder zijn eigen unieke frequentie, gehaald uit 100% natuurzuivere geuren. Nevel het op een afstand van +- 30 cm om je heen, zodat ze worden opgenomen in je aura. Ons fysieke lichaam en emotioneel brein zal geactiveerd/ ondersteund worden, waardoor je beter in balans kan komen. Lichaam, geest en emoties hebben daar bijzonder baat bij!

NB: De geurfrequenties zijn geen medicijnen of net als parfum voor op de huid!

Verkrijgbaar in sprays van:

 • 10 ml  € 9,95 (makkelijk reisformaat voor in de handtas)
 • 50 ml  € 23,95

Prijs refill:

 • 10 ml € 7,95
 • 50 ml € 18,95

Omdat ‘t Landingshuys bezorgd is om Moeder Aarde vinden wij het belangrijk om het onze gebruikers mogelijk te laten maken voor een refill. Hergebruik zal zeker gewaardeerd worden en alle kleine beetjes helpen haar!

– Prijzen zijn excl. Verzendkosten –

Jouw Reis

jouw reis
Jouw Reis is een ervaring die je positief zult ondernemen. Het geeft je ontspanning en geborgenheid, waardoor je uit het denken wordt gehaald. Het stabiele contact met beneden, maar ook het fijne lijntje naar boven, zorgen ervoor dat je de overgave kan vinden!

Met de ervaring van deze spray zoals zuivere liefde, begrip, eerlijk- en oprechtheid, zal er een balans komen die past als een warme jas om je heen. Een perfecte situatie creëert om je te ontspannen en het “gaspedaal” eens wat te minderen. Gun jezelf een “IK” moment! Een open hart is goud waard, zodat je zacht voor jezelf mag zijn.

TCM: Element VUUR, Ha/duda/Pcz/3vw meridianen
 • Spreekt de `Shen’ aan
 • Geeft mentale mogelijkheden
 • Filtert het zuivere wat bij ons hoort
 • Brengt je naar de essentie vh leven
Plantenkracht voor deze beschermende spray:
Lavendin, Rozemarijn, Palmarosa, Chempaka en Bergamot

In beweging

in beweging
In beweging is als een stroming die je begeleidt zonder zorgen. Het oplossen hiervan zal je duidelijkheid brengen, waardoor je een relaxt en fijn overzicht kan ervaren. Het is Ok!

Deze spray zal je vertrouwen geven dat “het loopt, zoals het loopt”. Het versterkt je serotonine aanmaak, geluks-hormoon, en begeleid je verwerkings-gebied. Ideaal bij spijsverteringsklachten of in te zetten voor je persoonlijke kracht, 3e chakra, Solar Plexus.

TCM: Element AARDE, Milt/Maag meridiaan
 • Baas vd spijsvertering, Gu Qi
 • Maakt serotonine aan
 • Zorgt voor veiligheid en warmte
 • Laat je makkelijker concentreren en onthouden
Plantenkracht voor deze grondende spray:
Neroli, Sandelhout, Roos en Bergamot

Ruimte

ruimte
Gun jezelf de ruimte die je mag innemen en geniet van deze zachte zegening. De druppeltjes die over je heen komen, geven je een heldere geest en gevoel van reinheid, waardoor je vrijer gaat ademhalen en meer ruimte creëert.

De bijzondere combinatie van deze frequentie zal je beschermen in meer vertrouwen te geven in je doen en laten. De ruimte die je inneemt, vult je borstkas met verse energie, waardoor je longfunctie voller mag worden, zoals vleugels voor je hart. Je volgt jouw passie en laat los wat je niet meer nodig hebt. Een mooie opening voor je 4e hart-chakra en vertrouwen in je 5e chakra!

TCM: Element METAAL, Long/ Dikke darm meridiaan
 • Ademt het lichaam tot leven
 • Neemt sensaties waar vd huid, bv. Pijn, jeuk, streling
 • Geeft kracht om los te laten
 • Helpt fysiek weerstand op te bouwen
Plantenkracht die deze bescherming geven: Pepermunt, Gember, Kruidnagel,Patchouli en Koriander

De Bron

de bron
Deze fijne spray is om je te ondersteunen in een emotionele ontwikkeling. Beleef de twinkeling die de bewustwording van je bron aanspreken en je energie de juiste kant op zal laten gaan. Je pad ligt open en plannen dienen zich aan.

Laat deze spray heerlijk over je neer vallen en ervaar de stralende, helende momentjes, waardoor je energie de juiste kant op zal gaan. Je kan je lichter voelen, waardoor frustratie en eventuele boosheid makkelijker kunnen worden losgelaten. Het geeft je zelfvertrouwen en zekerheid in alle zachtheid!

TCM: Element HOUT, Lever/ Galblaas meridiaan
 • Zorgt voor de goede richting Qi
 • Helpt met inzichten en wijsheid
 • Maakt boosheid en frustratie lichter
 • Ondersteunt beslissingen nemen
Plantenkracht van deze reinigende spray:
Jeneverbes, Rozemarijn, Mandarijn, Palo santo, Kalmoes, Rozenhout, Tolubalsem, Japanse Munt.

Stabiel

stabiel
Heb jij behoefte om stabieler te staan? Deze auraspray helpt je in je “ZIJN”! Voel de grond onder je en laat je niet zomaar omver waaien of duwen. Filter wat er bij je past, zuiver je beslissingen en her-vind je wilskracht!

Deze geurfrequentie laat je zakken uit je hoofd om met beide voeten op de grond te gaan staan. Voel de wortels en verbind je met “Moeder Aarde”. Het is een mooie ondersteuning voor je 1e chakra, want uiteindelijk is die eerste bouwsteen het belangrijkste….hoe meer wortels je hebt, hoe stabieler je staat!

TCM: Element WATER, Nier/ Blaas meridiaan
 • Ontdek je wilskracht
 • Brengt evenwicht aan je emoties
 • Zorgt voor je ontwikkeling
 • Grondend
Plantenkracht voor deze grondende spray:
Den,Tijm, Lavandel, Benzoë, Marjolein, Eik, Kardamon, Roos, Ceder, Vanille, Tangerin, Palmarosa, Petitgrain, Patchouli

.

Reset

Deze RESET is altijd fijn om jezelf even op te schonen! Zo voer je al het negatieve af en ga je het positieve opbouwen! Geniet van deze ervaring en wees er bewust van!

Het is algemeen bekend dat indrukken van buitenaf ons vaak kunnen beinvloeden. Soms hoort er gewoon niet iets in je systeem en dan kun je met deze spray jezelf of de ruimte reinigen. Zie het als een heerlijke douche van de druppeltjes die over je heen vallen. De verlichting en ruimte die je ervaart, zal zorgen dat je weer met een frisse start kan opbouwen!

Plantenkracht voor deze reinigings frequentie:
Salie, Jeneverbes, Latschenkiefer, Den en Rozemarijn

Wel te rusten

wel te rusten

1x sprayen is voldoende.

Deze spray activeerd je rust- en herstel vermogen, zodat ook de afvoer van teveel energie makkelijker is. Ze zal je ondersteunen tegen onrust en eventuele dromen, waardoor je een heerlijke diepe slaap vindt.

Wil jij ook gewoon lekker slapen en uitgerust opstaan? Een goede nachtrust is onbetaalbaar! Deze spray werkt op het Parasympatisch zenuwstelsel en zorgt daardoor dat je beter ontspant en herstelt. Er word afgevoerd wat niet meer nodig is en je melatonine aanmaak (om te slapen) gaat verhogen. Doordat je spieren en organen de rust krijgen zul je merken dat ook je energieproduktie overdag beter gaat worden na een WEL te RUSTEN nacht!

Plantenkrachten die hierbij helpen zijn:
Bergamot, Salie, Laurier, Tolubalsem, Averdan en Lavendel

LET OP : dit produkt is niet aan te bevelen bij hoge bloeddruk of als u gevoelig bent voor epilepsie!